Vacaturetekst Schrijven

Laat je vacaturetekst door ons schrijven. Resultaat: meer kandidaten, meer tijd en een opvallende, vindbare tekst met LEF.

Hoe werkt het?

Je hebt óf je eigen vacaturetekst waar LEF in moet, óf je hebt nog helemaal niets. Een vacaturetekst laten schrijven begint bij vooronderzoek. Dan hebben we een interview met de hiring manager van een half uur. We kijken ook nog even naar de beste functietitel en optimaal vacaturetekst format, bijvoorbeeld over het gebruik van kopjes en meer beeld.
Vacaturetekst laten schrijven
We doen een intake en adviseren
Dan gaan we schrijven. Een flinke dosis LEF erin. Met een hoofdrol voor de USP's en een actieve schrijfstijl. Vervolgens checken we de SEO, gebruiken we spreektaal en woorden die bij jullie merk passen. Emotie is een manier om kandidaten te raken in het hart, hier besteden we aandacht aan. De tekst is concreet zodat kandidaten begrijpen wat ze gaan doen. En, tot slot gebruiken we een energieke Call To Action.
Vacaturetekst laten schrijven
Dan gaan we schrijven, schrappen en verbeteren
Binnen 2 - 5 werkdagen zijn we klaar. Waarom die doorlooptijd? De tekst moet altijd even 'liggen' en 'fris' worden beoordeeld. De doorlooptijd is daarnaast afhankelijk van of je een eigen tekst hebt die aangepast wordt, of we vanuit het niets schrijven. Je krijgt 1 of meerdere correctierondes en we laten een tweede schrijver tegen lezen.
Vacaturetekst laten schrijven
En leveren een opvallende vacaturetekst aan je op
Vacaturetekst schrijven uitbesteden

Deze tarieven zijn per stuk, excl. BTW. en inclusief eerste intake gesprek, interviews en correctierondes. Bij meer dan 5 vacatures geven wij 10 % korting op de prijs per vacaturetekst. Ook schrijven wij Engels-talige vacatureteksten. Voor die kosten en andere vragen of samenwerking neem je hier contact met ons op.